header-image4.png

Ferm Werk

Wij brengen mens en werk samen. In de gemeenten Woerden, Montfoort, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk zoeken we naar de beste match tussen werkgever en werkzoekenden. Ons doel als Werkbedrijf is zoveel mogelijk mensen aan een baan in de regio te helpen. En om zoveel mogelijk bedrijven in de regio aan goede medewerkers te helpen aan een baan naar vermogen. Daarbij mikken we niet op een kort en snel succes - we zetten in op een langdurige arbeidsrelatie. Dat is voor werknemer en werkgever het aantrekkelijkst.

Ferm Werk is opgericht als de uitvoeringsorganisatie van de gemeenten Woerden, Bodegraven-Reeuwijk, Oudewater en Montfoort voor de Wet Werk en Bijstand en de Sociale Werkvoorziening. Deze wetten zijn per 1 januari 2015 overgegaan in de Participatiewet. Ferm Werk bestaat in de huidige vorm sinds 1 januari 2014 en is sindsdien de rechtsopvolger van De Sluis Groep, uitgebreid met de activiteiten van de afdelingen werk & inkomen van de vier gemeenten. Ferm Werk bedient met haar diensten zo’n 900 bijstand-cliënten en ongeveer 400 Sw-medewerkers.

Meer informatie

cabo&partners.nl

Cabo & Partners is gespecialiseerd in het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij het organiseren van filantropisch beleid. Onze kernactiviteit is het organiseren hiervan door o.a. het professionaliseren van relatiebeheer, PR-beleid, (imago) marketing en de bijbehorende cultuurveranderingen.