header-image5.png

IBS

IBS biedt financiële dienstverlening aan instellingen en vermogende particulieren. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in vermogensbeheer en inmiddels heeft IBS ruim 25 jaar ervaring met beleggen in beursgenoteerde effecten.

IBS direct investments biedt onze relaties de mogelijkheid om daarnaast direct te investeren in fondsen en bedrijven. Een unieke aanvulling op andere beleggingscategorieën. Onze corporate finance expertise komt hier uitstekend bij van pas. Fiduciair beheer geeft cliënten een helder overzicht van het totale vermogen.

Omdat IBS volstrekt onafhankelijk is, en dus niet gebonden is aan banken of financiële instellingen, lopen onze doelstellingen 100% parallel met die van onze cliënten.
De partners van IBS hebben na een carrière bij vooraanstaande financiële instellingen bewust gekozen voor het ondernemerschap. We zijn ervan overtuigd dat onze cliënten gebaat zijn bij hoogwaardig, onafhankelijk advies, continuïteit en transparantie. IBS geeft de hoogste kwaliteit service, gebaseerd op kennis en vertrouwen.

Meer informatie

cabo&partners.nl

Cabo & Partners is gespecialiseerd in het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij het organiseren van filantropisch beleid. Onze kernactiviteit is het organiseren hiervan door o.a. het professionaliseren van relatiebeheer, PR-beleid, (imago) marketing en de bijbehorende cultuurveranderingen.