header-image1.png

L&O leren en ontwikkelen

L&O Leren en Ontwikkelen is een organisatieadviesbureau voor dienstverlenende bedrijven en organisaties. Het is in 2006 opgericht door Carmen Cabo.

In het onderwijs richt ik mij o.a. op het persoonlijk en professioneel begeleiden van medewerkers in de gehele onderwijssector: van basis- , voortgezet-, hoger en wetenschappelijk onderwijs én van onderwijsassistent, docent tot (bovenschools)directeur of manager. Ook begeleid ik ouders, leerlingen en studenten in het aangaan en onderhouden van effectieve contacten met de onderwijsorganisatie.
Voor het bedrijfsleven ben ik inzetbaar als trainer en adviseur op het gebied van persoonlijke professionele teamontwikkeling, gesprekstechnieken, communicatie, presentatie en groepsdynamiek.

Mijn werkterrein is verspreid over Nederland en België.

Alle trajecten worden als maatwerk aangeboden. De trajecten komen tot stand in overleg met de opdrachtgevers na een kennismakingsgesprek.

Meer informatie

cabo&partners.nl

Cabo & Partners is gespecialiseerd in het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij het organiseren van filantropisch beleid. Onze kernactiviteit is het organiseren hiervan door o.a. het professionaliseren van relatiebeheer, PR-beleid, (imago) marketing en de bijbehorende cultuurveranderingen.